Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij de Dermica Goldpen kleine micro kanaaltjes in de huid maakt, waardoor actieve werkstoffen voor 80% beter worden opgenomen.

Het doel van de behandeling is om gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te veroorzaken. Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, rimpels en andere huidoneffenheden verminderen.

Resultaat

Na een aantal behandelingen met de Dermica Goldpen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. Huidoneffenheden zoals rimpels en littekens zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwt zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade). De behandeling stimuleert versteviging en verdikking van de epidermis, hierdoor zal de huid meer volume krijgen. Bij het behandelen van littekens wordt het littekenweefsel afgebroken en ontstaat er een genezingsproces. Hierdoor worden littekens minder zichtbaar, zal het littekenweefsel zachter aanvoelen en er gladder en egaler uit zien. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen.

Naalden

De Dermica Goldpen maakt gebruik van disposable naaldjes. Een naaldcartridge heeft 11 kleine chirurgisch geslepen naaldjes, is steriel en hygiënisch verpakt en eenvoudig in gebruik. De naaldjes zijn van medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, met een CE goedkeuring en ISO certificering.

Behandelindicaties
- Acne-littekens
- Beginnende kaalheid
- Cellulitis, lokale vetophoping
- Fijne lijntjes en rimpels
- Grove huidstructuur en vergrote poriën
- Huidverslapping
- Pigmentstoornis
- Striae en striemen
- Zonbeschadiging

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.
 
Microneedling 2022
Gelaat

€ 125,-

Kuurbehandeling 4x microneedling gelaat i.c.m. peeling (m.u.v. TCA)

€ 625,-

Kuurbehandeling 4x microneedling gelaat

€ 450,-


* Vergoeding mogelijk
 
 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.