OVER MIJ

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

In 2012 ben ik begonnen met mijn opleiding tot schoonheidsspecialist. Na het behalen van mijn diploma wilde ik meer en begon ik aan de HBO opleiding tot huidtherapeut. De opleiding gaf precies de diepgang die ik nodig had. De opleiding gaf mijn ook inzage in wat ik wilde, en dat was het opzetten van een eigen praktijk, gericht op kwalitatief hoogstaande behandelingen. Kwaliteit staat bij mij op nummer een. Om de kwaliteit hoog te houden ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Het Kwaliteitsregister Paramedici voert de kwaliteitsregistratie uit voor paramedische beroepen met een BIG registratie. Het Kwaliteitsregister keurt door te toetsen of een huidtherapeut voldoet aan de kwaliteitseisen. Om te voldoen aan de nodige kwaliteitseisen volg ik regelmatig cursussen en woon ik elke twee maanden met collega huidtherapeuten een ledenvergadering bij. Hierin bespreken we knelpunten, succesverhalen en delen we ervaringen

Ik heet u graag welkom om in mijn praktijk voor een waardevol vrijblijvend consult en het realiseren van een gezonde, stralende huid!

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.