Cherry angioma’s

Cherry angioma’s , ook wel kersenwratjes of ruby spots genoemd, is een onschuldige huidafwijking. Cherry angioma’s kunnen al aanwezig zijn vanaf jonge leeftijd, maar komen vaker voor na het 40e levensjaar en nemen met de jaren in aantal toe. Het gaat hierbij om rode zwellinkjes van een vaatje van slechts een paar millimeter groot. Cherry angioma komen voornamelijk voor op de romp, gelaat of in de nek. Een cherry angioma is een goedaardige huidafwijking.

Voorbereiding op de behandeling Voorafgaand aan de laserbehandeling dient de huid 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent ook geen gebruik van zonnebank. Natuurlijk mag u wel buiten wandelen, maar het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bij voorkeur Uberzinc van Synergie Skin. U dient met een gereinigde huid naar de praktijk te komen.

Tijdens de behandeling
De behandeling kan als licht gevoelig worden ervaren. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de laserbehandeling kan er een klein korstje op de huid ontstaan. Dit is niet altijd het geval.

Nazorg
Na de laserbehandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte. De roodheid trekt vaak na enkele uren weer weg. Indien gewenst kan er gekoeld worden met een coldpack. Tijdens het behandeltraject dienst er altijd rekening gehouden te worden met goede bescherming tegen de zon. Wij adviseren om tot 4 dagen na de behandeling niet naar de sauna te gaan

Tarieven:

Cherry angioma’s (1)
Tot 10 stuks
meer in overleg

€85

 

ONZE MERKEN

 
 

AFSPRAAK MAKEN

Afspraak maken? Dat kan! Komt u voor de eerste keer? Dan wordt u vriendelijke verzocht om telefonisch contact op te nemen of onderstaand formulier in te vullen. Komt u voor een vervolgafspraak, klik dan op onderstaande button