Glow peeling

Glow peeling

Deze peeling bevat 14% salicylzuur, 14% melkzuur en 8% citroenzuur. Citroenzuur is een alfa-hydroxy zuur (AHA) en zorgt voor een mooie glow, waardoor deze peeling uitermate geschikt is om 1 dag voor een feestje te ondergaan. Salicylzuur is een beta-hydroxyzuur (BHA) en controleert de talgafscheiding. Melkzuur is een alfa-hydroxy zuur (AHA) en heeft verstevigende en hydraterende eigenschappen.

Indicaties:

- Doffe huid zonder glans
- Lichte expressielijntjes
- Voor een feestje (geeft de ultieme glow en zorgt voor een optimale hechting van make-up)

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN