Overbeharing

Overbeharing is een aandoening waarbij er ongewenste haargroei optreedt op verschillende delen van het lichaam, zoals het gezicht, de borst, de rug of de benen. Het kan veroorzaakt worden door genetica, hormonale onevenwichtigheden, bepaalde medicijnen of medische aandoeningen. Behandelingen omvatten methoden zoals scheren, waxen, laserontharing en elektrische ontharing, evenals medicatie om hormonen in balans te brengen. Overbeharing kan psychologisch belastend zijn, maar er zijn effectieve manieren om het te behandelen en het zelfvertrouwen te herstellen.

Overbeharing behandelingen

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN