Steelwratjes

Steelwratjes, ook wel fibromen of skin tags genoemd, zijn kleine, zachte gezwellen op de huid die uitsteken via een dunne steel. Hoewel ze meestal onschadelijk zijn, kunnen mensen ervoor kiezen om ze te verwijderen vanwege cosmetische redenen of als ze geïrriteerd raken. Hier zijn enkele veelvoorkomende methoden voor de behandeling van steelwratjes:

Behandeling

Coagulatie
Hierbij wordt een warm naald gebruikt om het steelwratje te verbranden en te verwijderen.

Snijden of knippen
Steelwratjes kunnen veilig worden verwijderd door het af te snijden of te knippen met steriele instrumenten.

Indicaties:

- Huidtags

- Fibro-epitheliale poliep

- Achrocordon

- Fibromen

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN