Hidradenitis suppurativa

Hidradenitis suppurativa (HS) is een chronische huidziekte die wordt gekenmerkt door ontstoken, pijnlijke hobbels, abcessen en tunnels onder de huid. Deze aandoening treft meestal gebieden waar de huid plooien heeft, zoals de oksels, liesstreek, onder de borsten en rond de billen.

HS ontstaat wanneer haarzakjes verstopt raken en ontstoken raken. Het kan leiden tot littekenvorming en soms ernstige pijn. Hoewel de exacte oorzaak niet volledig begrepen is, wordt gedacht dat genetische factoren, roken en overgewicht een rol kunnen spelen in het ontstaan ervan.

Behandeling

Laserontharing kan een nuttige behandelingsoptie zijn voor hidradenitis. De laser kan helpen om de haargroei te verminderen, waardoor de kans op ontstekingen en ingegroeide haren afneemt.

Naast laserontharing kan de behandeling van hidradenitis suppurativa variëren en omvat vaak antibiotica, ontstekingsremmende medicijnen, corticosteroïde injecties en in sommige gevallen chirurgische ingrepen.

Indicaties:

- Pijnlijke, rode bulten en abcessen in de huidplooien

- Littekenvorming

- Ontstekingen

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN