Huidoneffenheden

Huidoneffenheden zijn verschillende afwijkingen op de huid, zoals acne littekens, pigmentvlekken, en rimpels. Ze kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren zoals veroudering, blootstelling aan de zon, acne, genetica en hormonale veranderingen. Behandelingen variëren van crèmes tot lasertherapie, afhankelijk van het type oneffenheid. Het handhaven van een goede huidverzorgingsroutine en het gebruik van zonnebrandcrème zijn essentieel om verdere oneffenheden te voorkomen.

Huidoneffenheden behandelingen

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN