Acne Vulgaris

cne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit te maken met acne. Bij de een zijn het enkele puistjes, bij de ander is het veel uitgebreider. Acne berust op een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen doormaakt.

Behandeling

Bij het behandelen van acne wordt er gekeken naar meerdere factoren. Levensstijl, voeding, stress zijn mogelijke triggers voor het verergeren van acne. Een behandeling in de praktijk bestaat uit een dieptereiniging met een peeling. Tijdens een dieptereiniging worden mee-eters, puistjes en ontstekingen met een klein naaldje ingeprikt en geledigd. Het talg verwijderen helpt om de huid schoon te houden en ontstekingen te voorkomen. Het aanbrengen van een peeling helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, remmen van de talgproductie. Hierdoor zal de huid rustiger worden. Aanvullend kan IPL (lichttherapie) en lasertherapie zorgen voor een ontstekingsremmende werking. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de thuisverzorging. Het grootste deel doe je namelijk zelf, door elke dag de juiste huidverzorging aan te brengen.

Indicaties:

- Puistjes
- mee-eters
- vette huid
- ontstoken bultjes

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN