Ouderdomswratten

Ouderdomswratten

Ouderdomswratten, ofwel Verruca seborrhoica, is een veelvoorkomende goedaardige huidaandoening die gepaard gaat met het verschijnen van licht verheven, bruine, zwarte of gele plekken. Deze laesies kunnen variëren in grootte, textuur en kleur en komen vaak voor op delen van het lichaam die blootstaan aan de zon, zoals het gezicht, de borst, de rug en de hoofdhuid.

Indicaties:

- Bruin

- Ruw

- Wratten

- Onschadelijk

Ouderdomswratten kunnen vaak als cosmetisch storend worden ervaren, vooral als de plekken groot of opvallend zijn. In die gevallen zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden:

Behandeling

Chirurgische verwijdering: Voor grotere of meer opvallende plekken kan een dermatoloog ze chirurgisch verwijderen door middel van excisie (wegsnijden) of scheren met een scherp instrument.

Elektrocauterisatie: Dit omvat het gebruik van een elektrische stroom om de laesie te verbranden, waardoor deze wordt vernietigd. Het wordt vaak gebruikt voor kleinere laesies.

Curettage: Dit is een procedure waarbij de laesie wordt weggeschraapt met een curette, een scherp instrument. Het wordt soms gecombineerd met elektrocauterisatie.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-49087844 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-49087844.

 

ONZE MERKEN