HUIDTHERAPIE

Peelings

Met een peeling wordt een sterk geconcentreerde vloeistof (zuur) welke een of meerdere werkstoffen bevat (bijv. salicylzuur, glycolzuur, TCA) het bovenste laagje van de huid verwijderd, waardoor een frisse huid tevoorschijn komt. Oneffenheden zoals littekens, acné of zonschade kunnen hierdoor minder zichtbaar worden.

Skinpen

Skinpen is het nieuwste systeem op het gebied van medische microneedling. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens.

Huidoneffenheden

Er bestaan erg veel verschillende goedaardige huidoneffenheden. Deze kunnen ontstaan onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht, het verouderingsproces of erfelijke aanleg. Deze goedaardige huidafwijkingen kunnen vaak goed behandeld worden.

Synergie Skin facials

Deze reeks Synergie Skin facials bestaat uit verschillende huidverberterende facials. Door de combinatie van moderne cosmeceutische wetenschap met geavanceerde esthetische technologieën en technieken, zijn deze weldadige behandelingen in staat verschillende huidproblemen aan te pakken en de huid weer in synergie te brengen.

Cosmelan

Cosmelan is de nummer 1 in het behandelen van alle soorten pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonschade een melasma (zwangerschapsmasker) zullen hierdoor sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

PRX-T33® Skinbooster

PRX-T33® is de nieuwste behandeling bij MVR Huid- en Lasertherapie. De Behandeling geeft een boost aan de huid en kan het hele jaar door worden ingezet. De combinatie TCA met H2O2 (waterstofperoxide) en Koijc-zuur laat de huid direct na de eerst behandeling al stralen.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN