Acne Comedonica

Acne comedonica is een vorm van acne waarbij veel mee-eters aanwezig zijn. Mee-eters noemen we ook wel comedonen. Er zijn twee soorten mee-eters. Zwarte blackheads en witte whiteheads. De zwarte puntjes zijn open comedonen en komen gemakkelijk uit de huid. De witte bultjes zijn gesloten comedonen. Deze gaan lastiger uit de huid, omdat ze dieper in de huid liggen. Bij deze vorm van acne zien we meestal geen puistjes.

Behandeling

Een behandeling in de praktijk bestaat uit een dieptereiniging met een peeling. Tijdens een dieptereiniging worden mee-eters, puistjes en ontstekingen met een klein naaldje ingeprikt en geledigd. Het talg verwijderen helpt om de huid schoon te houden en ontstekingen te voorkomen. Het aanbrengen van een peeling helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en remt de talgproductie. Hierdoor zal de huid rustiger worden. Aanvullend kan IPL (lichttherapie) en lasertherapie zorgen voor een ontstekingsremmende werking. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de thuisverzorging. Het grootste deel doe je namelijk zelf, door elke dag de juiste huidverzorging aan te brengen.

Indicaties:

- Verstopte poriën
- mee-eters
- zwarte puntjes
- witte kopjes

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN