Pigment facial

Over de facial

Een zeer effectieve gezichtsbehandeling die hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat.

Deze medifacial is ontwikkeld om de oorzaak van hyperpigmentatie aan te pakken en corrigeert de verkleuringen in de huid op celniveau. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met microdermabrasie korund korrels. Verschillende krachtige tyrosine remmende peptiden en L-ascorbinezuur worden gemengd en direct op de huid aangebracht voor een krachtige werking. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat de huid beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon

Indicaties
- Hyperpigmentatie
- Melasma
- Huidveroudering (door externe factoren)
- Zonbeschadigingen
- Ongelijkmatige teint

Voorbereiding met Synergie kits

Brightening kit

Benodigde behandelingen

Eén behandeling per maand, 4-6 keer.

Het is altijd mogelijk dat er meer aanvullende behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de ernst van de huidproblemen. Deze behandelingen kunnen ook in afwisseling met chemische peelings gedaan worden, waarbij afwisselend de ene maand een medifacial wordt uitgevoerd en de andere maand een peeling.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN