Acne facials

Over de facial

Een unieke zuiverende cosmeceutische gezichtsbehandeling om een vette, onzuivere en acne-gevoelige huid aan te pakken.

Deze diep reinigende en zuiverende behandeling bestaat uit een grondige, dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korund korrels. Wanneer nodig, wordt in deze fase het verwijderen van onzuiverheden gedaan. Daarna wordt er een speciaal porie-verfijnend anti-oxiderend masker van zuiverende mineralen aangebracht. Na het verwijderen van het masker, wordt de behandeling afgesloten met alfa- en bèta-hydroxyzuren en een laagje zinkoxide om de huid te kalmeren, te helen en te beschermen tegenschadelijke zonnestraling.

Indicaties
- Vette huid
- Onzuivere huid
- Open / gesloten comedonen
- Huid vatbaar voor acne

Voorbereiding met Synergie kits

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:
- Blemish control kit
- A-zinc kit

Benodigde behandelingen

Een behandeling per maand, 4-6 keer.Het is altijd mogelijk dat er meer aanvullende behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de ernst van de huidproblemen. Deze behandelingen kunnen ook in afwisseling met chemische peelings gedaan worden, waarbij afwisselend de ene maand een Facial wordt uitgevoerd en de andere maand een chemische peeling.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN