Laserontharen

Over laserontharen

Met behulp van laserlicht kunnen haarzakjes worden vernietigd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waarna het licht wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje zal verhitten en verdwijnen. Wat vaak wordt onderschat is dat een effectieve behandeling niet alleen valt of staat met een hoogwaardige laser, maar dat de juiste instelling essentieel zijn. Een goede behandeling is maatwerk, elke huid en haren zijn immers anders. In mijn praktijk zijn cliënten verzekerd van behandeling door een ervaren huidtherapeut.

De behandeling

Cliënten die in de behandelkamer zijn krijgen een speciale bril ter bescherming van het laserlicht. De kop wordt telkens een klein stukje verplaatst totdat het gehele gebied is behandeld. Wanneer het laserlicht de huid treft, voelt men een klein prikje alsof een elastiekje tegen de huid wordt aangeschoten.

Dit gaat nauwkeurig doordat het licht wordt opgenomen in het pigment van de haarwortel of in de haarvaatjes die de haarwortel voeden zonder omliggend weefsel te beschadigen. Haargroei kent verschillende fasen: groeifase, overgangsfase en rustfase, elk met een eigen duur. Alle haren bevinden zich in één van die fasen, maar niet tegelijk. Alleen de haren in de groeifase reageren op een behandeling met laser. Daardoor is herhaling van de behandeling nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

Comfort

Geïntegreerde luchtkoeling met een luchtstroom van -25° C voorkomt tijdens de laserbehandeling dat de bovenste huidlaag te warm wordt en de behandeling comfortabel verloopt.

Herhaling

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

Vergoeding

Laserontharen wordt niet standaard vergoed, maar wel vanuit een aanvullend pakket. Vergoeding is enkel mogelijk bij overmatige haargroei in het gelaat bij vrouwen. Margot van Rooij Huid & Lasertherapie voldoet aan alle voorwaarden die nodig zijn voor declaratie. Wanneer u twijfelt over vergoeding kunt is het raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekering.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

* Tarieven van het lichaam zijn altijd in overleg met de huidtherapeut, gezien de grootte van het gebied sterk kan variëren.
*Vergoeding mogelijk

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN