HUIDAANDOENING

Acné

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij haarzakjes verstopt raken, resulterend in puistjes en mee-eters. Hormonale veranderingen en genetica spelen een rol bij het ontstaan ervan. Behandelingen omvatten actuele crèmes, medicijnen en soms lasertherapie. Een goede huidverzorgingsroutine is essentieel voor het beheersen van acne.

Bloedvaatjes

Zichtbare bloedvaatjes, ook wel bekend als spataderen of spider veins, zijn kleine bloedvaten die onder de huid liggen en kunnen verschijnen als rode, paarse of blauwe lijnen, vooral op het gezicht en de benen. Ze worden veroorzaakt door factoren zoals genetica, blootstelling aan de zon en hormonale veranderingen. Behandelingsopties omvatten lasertherapie en sclerotherapie. Preventie omvat het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebrandcrème.

Overbehaaring

Overmatige haargroei, bekend als hirsutisme, is ongewenste haargroei op plekken zoals het gezicht, de borst en de rug, veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden, genetica of medicijnen. Behandelingen omvatten ontharingsmethoden zoals scheren, waxen en laserontharing, evenals medicatie om hormonen te reguleren.

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden omvatten verschillende onregelmatigheden zoals acne littekens, pigmentvlekken en rimpels, veroorzaakt door veroudering, zonblootstelling en genetica. Behandelingen variëren van crèmes tot lasertherapie, afhankelijk van het type oneffenheid. Goede huidverzorging en zonnebrandcrème zijn belangrijk om verdere oneffenheden te voorkomen.

Pigment

Pigmentatie is de kleur van de huid, bepaald door melanine. Overmatige blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en leeftijd kunnen leiden tot onregelmatige pigmentatie, zoals donkere vlekken (hyperpigmentatie) of lichte vlekken (hypopigmentatie). Behandelingen omvatten bleekmiddelen, chemische peelings, lasertherapie en huidcrèmes met vitamine C of retinoïden. Zonnebrandcrème dragen is belangrijk om verdere pigmentatie te voorkomen.

PRX-T33® Skinbooster

PRX-T33® is de nieuwste behandeling bij MVR Huid- en Lasertherapie. De Behandeling geeft een boost aan de huid en kan het hele jaar door worden ingezet. De combinatie TCA met H2O2 (waterstofperoxide) en Koijc-zuur laat de huid direct na de eerst behandeling al stralen.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN