PRX-T33® Skinbooster

Over de skinbooster

De behandeling start altijd met een vrijblijvend consult. Tijdens het consult maken wij een huidanalyse en krijgt u uitleg over het behandeltr

PRX-T33® is de nieuwste behandeling bij MVR Huid- en Lasertherapie. De Behandeling geeft een boost aan de huid en kan het hele jaar door worden ingezet. De combinatie TCA met H2O2 (waterstofperoxide) en Koijc-zuur laat de huid direct na de eerst behandeling al stralen. Alle andere chemische peelings zorgen voor exfoliatie en vervelling. Men dient altijd rekening houden met een hersteltijd. Vandaag de dag heeft een onderbreking in het sociale en/of werkleven niet de voorkeur. PRX-T33® is speciaal samengesteld om in te werken op de dermis (tweede huidlaag), zonder beschadiging van de opperhuid (eerste huidlaag) te veroorzaken.

De vloeistof is samengesteld uit de volgende actieve ingrediënten:

- 33% TCA (Thrichloor azijnzuur)
- Waterstofperoxide
- 5% Koijc-zuurWat de behandeling uniek maakt is dat TCA de dermis stimuleert tot productie van groeifactoren. Terwijl H2O2: het exfoliërende effect tegenwerkt, waardoor de behandeling vaker kan worden herhaald en de resultaten toenemen.

Om u alvast wat meer informatie te geven over de behandeling, laten wij u graag zien hoe de Cosmelan behandeling verloopt:

- De huid dient een goede voorbereiding te ondergaan, hoe beter de voorbereiding hoe mooier het resultaat. U start minimaal 14 dagen voor de Cosmelan behandelig met het aanbrengen van een peel booster. Dit serum bevat glycolzuur, wat maakt dat de huid went aan het gebruik van zuren. Dit serum wordt iedere avond aangebracht op een schone huid, met het serum gaat u slapen.

- 48 uur voor het Cosmelan 1 masker ondergaat u chemische peeling.

- U komt naar de praktijk voor het Cosmelan 1 masker. Let op, dit masker is geel van kleur, u dient na afloop van de behandeling rekening te houden met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

De behandeling

De huid wordt gereinigd met een milde cleanser en ontvet met de P-solution. Vervolgens wordt er 2ml van de PRX-T33 met de handen ingemasseerd. De huid wordt licht gevoelig en zal erytheem gaan vertonen. Tijdens de behandeling kan er eventueel worden gekoeld met koude lucht vanuit onze Zimmer (koelsysteem). Dit zorgt er voor een optimaal comfort tijdens de behandeling. Het inmasseren duurt ongeveer 15 minuten en zal worden afgesloten met WiQo Nourishing Moisturizing Face Cream, wat bijdraagt aan het herstelt van de hydrolipide film die is verwijderd met de PRX-T33®, waardoor de natuurlijke huidbarrière herstelt.

De behandeling wordt thuis voortgezet met de juiste nazorg. De nazorg zit voor de eerste twee weken inbegrepen bij de eerste behandeling. Het beste resultaat wordt bereikt met drie sessies om de twee weken.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN