Venous lake

Een venous lake is een goedaardige ophoping van bloed in kleine, oppervlakkige bloedvaten (venen). Het verschijnt meestal als een donkerblauwe of paarse verhevenheid op de huid, vaak op delen van het lichaam die blootgesteld zijn aan de zon, zoals de lippen of de oren. Hoewel venous lakes over het algemeen onschadelijk zijn, kunnen ze als cosmetisch storend worden ervaren.

Behandeling

Een venous lake wordt behandeld met lasertherapie. De laser zal de de bloedvaten van de venous lake afsluiten, waardoor de kleur en verhevenheid vervaagt.

Indicaties:

- Blauwachtige, zachte zwelling die lijkt op een kussen en zich meestal op de lippen bevindt

- Vergroot bij druk, zoals bij bijten

- Komt vooral voor bij ouderen of mensen met bloedvatproblemen

- Kan bloeden bij beschadiging.

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN