Repair facial

Over de facial

Deze hydraterende en herstellende medifacial start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korundkorrels. Gestabiliseerde retinol en niacinamide worden in de huid gemasseerd om de aanmaak van ceramide te stimuleren, de proteïnen van de opperhuid te helpen opbouwen en cellulaire processen te stimuleren. Daarna wordt het BioAlginate masker aangebracht om de essentiële vitaminen in de diepere huidlagen te laten doordringen.

Repair facial

Een voedende en hydraterende behandeling waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge en vochtarme huid.

Indicaties
- (Lipide) droge huid
- Vochtarme huid
- Doffe huid
- Ontstoken of beschadigde opperhuid

Voorbereiding met Synergie kitsmet Synergie kits

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:

- A-zinc kit (normale huid)
- Anti-aging kit

Benodigde behandelingen

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:

- A-zinc kit (normale huid)
- Anti-aging kit

Optionele wekelijkse behandeling

Gebruik 1 x per week voor het slapengaan De–Stress, gevolgd door HydroLock als uw huid erg droog of gevoelig is.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN