Pigment

Pigment is het natuurlijke kleurpigment in de huid, bepaald door melanine. Onregelmatige pigmentatie kan optreden als gevolg van verschillende factoren, zoals blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en leeftijd, wat kan leiden tot donkere vlekken (hyperpigmentatie) of lichte vlekken (hypopigmentatie). Behandelingen voor pigmentatieproblemen omvatten het gebruik van bleekmiddelen, chemische peelings, lasertherapie en huidcrèmes met vitamine C of retinoïden, terwijl het dragen van zonnebrandcrème belangrijk is om verdere pigmentatie te voorkomen.

Peeling behandelingen

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN