Huidverjonging

Over huidverjonging

Bij het verbeteren van de huidstructuur worden er met de Duetto MT minuscule gaatjes in de diepere huidlaag gemaakt, waardoor de collageenaanmaak in de huid wordt gestimuleerd. Collageen zorgt ervoor dat onze huid stevig blijft. Vanaf eind twintig verliest de huid 1% collageen per jaar. Het is dus belangrijk om de collageenproductie te blijven stimuleren. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 5 behandelingen om de 4 weken nodig.

Voorbereiding op de behandeling

Voorafgaand aan de laserbehandeling dient de huid 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent ook geen gebruik van zonnebank. Natuurlijk mag u wel buiten wandelen, maar het is belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bij voorkeur Uberzinc van Synergie Skin. U dient zonder make-up naar de praktijk te komen.

Tijdens de behandeling

De laserbehandeling kunt u als licht gevoelig ervaren. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte.

Nazorg

Indien nodig mag de huid na de behandeling gekoeld worden. Tijdens het behandeltraject dient er altijd rekening gehouden te worden met goede bescherming tegen de zon. De huid mag tot een maand na de laserbehandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Verder raden wij het af om gemiddeld 3 dagen na de laserbehandeling niet te gaan sporten en 7 dagen niet naar de sauna te gaan.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Advies thuisverzorging bij huidverjonging

Het is niet mogelijk om de stresschemicaliën van het lichaam rechtstreeks om te keren met alleen topische producten. U kunt echter wel de gevolgen van stress, zoals een uitgeput immuunsysteem, een verouderde huid en huidontstekingen, aanpakken met de essentiële huidingrediënten. Wilt u weten welke producten u moet gebruiken? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN