Acne Littekens

Acne kan na genezing ontsierende littekens achterlaten. De littekens kunnen zowel in het gezicht, op de rug ontstaan. Door de diepe ontstekingen kan de wondgenezing verstoord raken waardoor er diepe of oppervlakkige deukjes in de huid ontstaan. Na genezing wordt het normale bindweefsel vervangen door stug littekenweefsel. Hoe eerder de ontstekingen worden behandeld hoe minder kans op littekenvorming. Om acne littekens te helpen voorkomen, is het belangrijk om actief acne te behandelen om ontstekingen te verminderen. Vermijd het uitknijpen of pulken aan acne-laesies, omdat dit de kans op littekenvorming vergroot. Gebruik ook altijd een goede zonbescherming, aangezien blootstelling aan de zon het risico op het ontwikkelen van littekens kan verhogen.

Behandeling

Behandeling Acne littekens verdwijnen niet vanzelf. Om littekens te kunnen herstellen moeten we  opnieuw collageen en elastine stimuleren. Microneedling met SkinPen, TCA-peelings en laserbehandelingen kunnen daarbij helpen. Hierdoor zullen de gevolgen van acne, zoals huidverkleuringen, littekens opvullen en minder zichtbaar worden.

Indicaties:

- Rode of donkere vlekken na acne-uitbarstingen
- Putjes of kuiltjes in de huid
- Ongelijkmatige huidtextuur
- Verhoogde gevoeligheid voor zonlicht.

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

ONZE MERKEN