Hirsutisme

Hirsutisme is een aandoening waarbij vrouwen overmatig haargroei ervaren op delen van het lichaam waar doorgaans mannen meer haargroei hebben, zoals het gezicht, de borst en de rug. Deze haargroei volgt vaak het patroon van mannelijke beharing en kan worden veroorzaakt door een overmatige productie van mannelijke geslachtshormonen (androgenen).

Behandeling

Mogelijke oorzaken van hirsutisme zijn hormonale stoornissen, polycysteus ovariumsyndroom (PCOS), bijnieraandoeningen of bepaalde medicijnen. De behandeling kan gericht zijn op het onderliggende gezondheidsprobleem en kan bestaan uit medicijnen om hormonale onevenwichtigheden te corrigeren en het toepassen van laserontharing.

Het is raadzaam om een arts te raadplegen als er zorgen zijn over hirsutisme, vooral als het plotseling optreedt of gepaard gaat met andere symptomen.

Indicaties:

- Overmatige haargroei op het gezicht, de borst, de rug en andere mannelijke delen van het lichaam bij vrouwen

- Menstruatieproblemen

- Acne

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN