LASERTHERAPIE

Acne

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening met puistjes, mee-eters en ontstekingen, veroorzaakt door verstopte poriën, talg, dode huidcellen en bacteriën. Behandeling omvat vaak topische en/of orale medicatie, en het vermijden van het uitknijpen van puistjes om littekens te voorkomen.

Huidverjonging

Huidverjonging omvat behandelingen zoals chemische peelings, lasertherapie, microdermabrasie en injectables, ontworpen om de huid te verbeteren en te verjongen door rimpels, pigmentatie en oneffenheden te verminderen. Deze behandelingen kunnen de huid gladder, strakker en jeugdiger maken door de stimulatie van collageen en elastine.

Pigment

Pigment verwijst naar de kleur van de huid, bepaald door melanine. Problemen kunnen optreden zoals hyperpigmentatie (donkere vlekken) of hypopigmentatie (lichte plekken). Behandelingen omvatten onder meer chemische peelings, lasertherapie en topische crèmes.

Littekens

Littekens zijn weefselveranderingen als reactie op huidbeschadiging. Dit kan van alles zijn, van verwondingen tot acne. Ze variëren in uiterlijk en behandelingen kunnen lasers, injectables en chirurgie omvatten.

Roodheid

Roodheid van de huid wordt veroorzaakt door verwijding van de bloedvaten, ontsteking of irritatie. Veelvoorkomende oorzaken zijn acne, rosacea, allergische reacties, zonnebrand en gevoeligheid voor bepaalde ingrediënten. Behandelingen omvatten het verminderen van ontsteking met topische crèmes, lasertherapie, en het vermijden van triggers zoals warmte, alcohol en specifieke voedingsmiddelen.

Ontharen

Ontharen is het proces van het verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, zoals scheren, harsen, epileren, waxen, laseren of met behulp van ontharingscrèmes. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van factoren zoals pijn, duurzaamheid en kosten.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN