Spider naevi

Een spider naevi is een kleine rode, pijnloze huidaandoening. Het wordt gekenmerkt door een centrale rode vlek, omgeven door dunne, stralende bloedvaten die lijken op spinnenpoten. Spider naevi worden vaak gezien op het gezicht, nek, armen of borst. Ze ontstaan door verwijding van kleine bloedvaten en kunnen geassocieerd zijn met zwangerschap, leveraandoeningen of hormonale veranderingen.

Behandeling

Als een spider naevus als storend wordt ervaren, kan behandeling met laser worden overwogen.

Indicaties:

- Kleine, rode spinachtige vlekken op de huid, meestal met een centraal punt.

- Kan toenemen in aantal en grootte naarmate de leeftijd vordert.

- Geassocieerd met leveraandoeningen of hormonale veranderingen, zoals tijdens zwangerschap.

- Kan jeuken of gevoelig zijn bij aanraking. 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN