Huidveroudering facial

Over de facial

Een synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitenzymen van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen. Geschikt voor alle huidtypen.

Deze doelgerichte medifacial start met een grondige dubbele reiniging om de huid voor te bereiden en onzuiverheden te verwijderen. Een herstellende exfoliëring met de krachtige werking van gestabiliseerde retinol en enzyme-ingrediënten zorgen ervoor dat de gezonde huid tevoorschijn komt en de celfuncties gereset worden. Daarna worden niacinamide, DNA-reparerende peptiden en stamcel -stimulerende mariene bio-technologische ingrediënten op de huid aangebracht, die de opperhuid herstellen en de immuniteit van de huid stimuleren. Het BioAlginate masker wordt gebruikt om de actieve ingrediënten diep in de onderste huidlagen te laten doordringen.

Indicaties
- Huidveroudering
- Zonbeschadigingen
- Fijne lijntjes

Voorbereiding met Synergie kits

Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:
- A-zinc kit (normale huid)
- A-zinc kit (vette huid)
- Anti-aging kit

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN