Vergoedingen

Vergoeding is mogelijk vanuit een aanvullend pakket.
MVR Huid- en Lasertherapie voldoet aan alle onderstaande voorwaarden die nodig zijn voor vergoeding.

Acnetherapie

Check met de volgende link wat je zorgverzekering vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie

Camouflagetherapie

Check met de volgende link wat je zorgverzekering vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/camouflagetherapie

Laserontharing

Check met de volgende link wat je zorgverzekering vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/laserontharing

Voorwaarden

- De laserbehandeling wordt uitgevoerd door een BIG-erkende therapeut. BIG staat voor ‘Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’.
- De behandelend therapeut/arts is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).
- De therapeut is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
- Doorverwijzing van een huisarts of specialist is vereist voordat vergoeding kan plaatsvinden (uitzonderingen daargelaten).

Belangrijk

Het budget voor laserbehandelingen valt dikwijls (maar niet altijd) samen met andere huidtherapieën, zoals acnetherapie, oedeemtherapie of camouflagetherapie. Raadpleeg vooraf altijd je polisvoorwaarden. Het eigen risico wordt niet belast als de dekking valt onder de aanvullende verzekering.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

* Tarieven van het lichaam zijn altijd in overleg met de huidtherapeut, gezien de grootte van het gebied sterk kan variëren.
*Vergoeding mogelijk

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

ONZE MERKEN