Acné

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die optreedt wanneer haarzakjes verstopt raken met olie en dode huidcellen, waardoor puistjes, mee-eters en ontstekingen ontstaan. Hormonale veranderingen, genetica, stress en ongezonde voeding kunnen allemaal bijdragen aan het ontstaan van acne. Het komt vooral voor tijdens de tienerjaren, maar kan ook op latere leeftijd voorkomen. Behandelingen variëren van actuele crèmes en medicijnen tot lasertherapie en hormoontherapie, afhankelijk van de ernst van de acne. Een goede huidverzorgingsroutine, het vermijden van het uitknijpen van puistjes en het regelmatig reinigen van de huid kunnen helpen om acne onder controle te houden.

Acné behandelingen

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN