Sinus pilonidalis

Een sinus pilonidalis , is een aandoening waarbij een kleine opening of holte in de huid, meestal nabij de stuitbeenregio, wordt gevormd. Deze aandoening komt vaak voor in het gebied tussen de billen. Een sinus pilonidalis kan ontstaan wanneer haarzakjes, vuil of andere materialen in de huid worden ingebed, waardoor een cyste ontstaat. Het kan leiden tot pijn, zwelling, roodheid en soms het vrijkomen van pus.

Behandeling

Laserontharing kan de groei van haar verminderen en hierdoor recidief van een sinus voorkomen. Toch is het cruciaal om een arts te raadplegen voor een geschikt behandelingsplan, omdat laserontharing niet de primaire behandeling is voor sinus pilonidalis. Chirurgische ingrepen en andere medische benaderingen worden vaak overwogen om de aandoening effectief te behandelen.

Indicaties:

- Pijnlijke bulten in de bilspleet

- Roodheid

- Zwelling

- Pusafscheiding

 

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN