Bloedvaatjes

Bloedvaatjes zijn kleine bloedvaten die zich onder de huid bevinden en verantwoordelijk zijn voor het transport van bloed. Ze kunnen zichtbaar worden als rode, paarse of blauwe lijnen, vooral op het gezicht en de benen. Verschillende factoren, zoals genetica, blootstelling aan de zon en hormonale veranderingen, kunnen bijdragen aan het verschijnen van zichtbare bloedvaatjes. Behandelingsopties omvatten lasertherapie, elektrocoagulatie en sclerotherapie, afhankelijk van de grootte en locatie van de bloedvaatjes. Preventieve maatregelen zijn onder meer het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebrandcrème.

Bloedvaatjes behandelingen

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN