Rosacea peelings

Melkzuurpeeling

Melkzuur is een alfa-hydroxyzuur (AHA) dat de eiwitverbindingen breekt tussen de hoorncellen en de dikte van het stratum corneum vermindert (bovenste huidlaag). Melkzuur stimuleert de productie van nieuw collageen en trekt watermoleculen dichter naar het stratum corneum toe. Dit zorgt voor een betere hydratatie en een versterkte barrièrefunctie. Wordt aanbevolen bij rosacea en couperose huiden.

Indicaties:

- Couperose
- Rosacea
- Gevoelige huiden
- Droge huiden
- Expressielijntjes
- Striemen

Beschikbare concentraties: 30%, 40% en 50%.

Azelan

Deze peeling bevat 20% salicylzuur en 20% azelaïnezuur en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van alle tekenen en symptomen van acné: comedonale en/of inflammatoire acnevan gepigmenteerde letsels: epidermale en/of post-inflammatoire hyperpigmentatie veroorzaakt door acne. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van de acnéhuid, verminderd grove poriën en bestrijdt huidveroudering.

Indicaties:

- Alle vormen van acne
- Littekens
- Oppervlakkige acné-littekens
- Oppervlakkige pigmentvlekken door acné
- Rosacea

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Over mij

Mijn naam is Margot van Rooij, ik ben 30 jaar oud en geboren in Boxmeer, Noord-Brabant. Vanaf kleins af aan ben ik zeer geinteresseerd in uiterlijke verzorging en heb ik een goed oog voor details gehad. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om cliënten een effectieve, veilige en correcte behandeling te geven. Kwaliteit, professionaliteit en resultaat staat voorop, niet om het uiterlijk te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat iemand weer tevreden in de spiegel kan kijken.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom in onze praktijk! Kom je voor de eerste keer, dan verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen we de telefoon niet aannemen. Spreek je naam en telefoonnummer in op onze voicemail en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je mag ook een appje sturen naar 06-45713064.

 

ONZE MERKEN