Cosmelan behandeling

Pigmentatieproblemen zijn een groeiend, wereldwijd probleem; ze treffen meer dan 90% van de volwassenen boven de 50 jaar. Ongeacht de huidskleur, zijn ze een belangrijk probleem vanwege hun onaantrekkelijk uiterlijk en negatieve psychologische en emotionele impact, die de kwaliteit van leven beïnvloedt.

Huidhyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van een ongecontroleerde, plaatselijke overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor een onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan.

Cosmelan is een van de krachtigste behandelingen tegen pigmentatie op dit moment. De ingrediënten in de Cosmelan producten zijn van plantaardige en chemische oorsprong, deze werken op de verschillende stadia van pigment. Het remt de tyrosinase (een basis enzym in het melaninevormingsproces). Daarnaast bevat het Cosmelan-masker de volgende ingrediënten: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxine en retinylpalmitaat (vitamine A soort), die allen het enzym tyrosinase blokkeren.

Indicaties
De volgende indicaties zijn te behandelen met Cosmelan: Zwangerschapsmasker (melasma)
Ouderdomsvlekken (lentignes solaris)
Post inflammatoire hyperpigmentatie (donkere littekens)
Pigmentatie ontstaan na medicatie gebruik
Zonbeschadiging


Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en veelvuldig zonnebaden zonder zonbescherming (SPF) te gebruiken.

Hoe ziet de behandeling eruit?
We starten altijd met een consult in de praktijk, waarbij de diepte van het pigment wordt geanalyseerd. Tijdens het consult zullen er instructies worden gegeven over de werking.

Behandelprijs
€ 795,00 voor het totale pakket (pigmentbehandeling + voorbereiding + thuisproducten + controle)

Gratis pigment huidscan

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw pigmentvlekken? Maak dan een afspraak voor een gratis huidscan en intakegesprek. Je krijgt ook meteen uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Tarieven:
Cosmelan inclusief consult, voorbereiding, thuisproducten, controle: €785
Raadpleeg uw zorgverzekering of uw in aanmerking komt voor een vergoeding.

 

ONZE MERKEN

 
 

AFSPRAAK MAKEN

Afspraak maken? Dat kan! Komt u voor de eerste keer? Dan wordt u vriendelijke verzocht om telefonisch contact op te nemen of onderstaand formulier in te vullen. Komt u voor een vervolgafspraak, klik dan op onderstaande button