Cherry angioma’s

Cherry angioma’s , ook wel kersenwratjes of ruby spots genoemd, is een onschuldige huidafwijking. Cherry angioma’s kunnen al aanwezig zijn vanaf jonge leeftijd, maar komen vaker voor na het 40e levensjaar en nemen met de jaren in aantal toe. Het gaat hierbij om rode zwellinkjes van een vaatje van slechts een paar millimeter groot. Cherry angioma komen voornamelijk voor op de romp, gelaat of in de nek. Een cherry angioma is een goedaardige huidafwijking.

Voorbereiding op de behandeling Voorafgaand aan de laserbehandeling dient de huid 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent ook geen gebruik van zonnebank. Natuurlijk mag u wel buiten wandelen, maar het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bij voorkeur Uberzinc van Synergie Skin. U dient met een gereinigde huid naar de praktijk te komen.

Tijdens de behandeling
De behandeling kan als licht gevoelig worden ervaren. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de laserbehandeling kan er een klein korstje op de huid ontstaan. Dit is niet altijd het geval.

Nazorg
Na de laserbehandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte. De roodheid trekt vaak na enkele uren weer weg. Indien gewenst kan er gekoeld worden met een coldpack. Tijdens het behandeltraject dienst er altijd rekening gehouden te worden met goede bescherming tegen de zon. Wij adviseren om tot 4 dagen na de behandeling niet naar de sauna te gaan

Tarieven:
Tot 10 stuks: €85
meer in overleg

Huidverjonging met laser
Bij het verbeteren van de huidstructuur worden er met de Duetto MT minuscule gaatjes in de diepere huidlaag gemaakt, waardoor de collageenaanmaak in de huid wordt gestimuleerd. Collageen zorgt ervoor dat onze huid stevig blijft. Vanaf eind twintig verliest de huid 1% collageen per jaar. Het is dus belangrijk om de collageenproductie te blijven stimuleren. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 5 behandelingen om de 4 weken nodig.

Voorbereiding op de behandeling
Voorafgaand aan de laserbehandeling dient de huid 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent ook geen gebruik van zonnebank. Natuurlijk mag u wel buiten wandelen, maar het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bij voorkeur Überzinc van Synergie Skin. U dient met een gereinigde huid naar de praktijk te komen.

 

Tijdens de behandeling
De laserbehandeling kunt u als licht gevoelig ervaren.. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte.

Nazorg
Indien nodig mag de huid na de behandeling gekoeld worden. Tijdens het behandeltraject dient er altijd rekening gehouden te worden met goede bescherming tegen de zon. De huid mag tot een maand na de laserbehandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Verder raden wij het af om gemiddeld 3 dagen na de laserbehandeling niet te gaan sporten en 7 dagen niet naar de sauna te gaan.

 

Tarieven

Gelaat: €150
Gelaat + decolleté: €200

 

ONZE MERKEN

 
 

AFSPRAAK MAKEN

Afspraak maken? Dat kan! Komt u voor de eerste keer? Dan wordt u vriendelijke verzocht om telefonisch contact op te nemen of onderstaand formulier in te vullen. Komt u voor een vervolgafspraak, klik dan op onderstaande button