Lees meer over laserontharen  

Belangrijke informatie laserontharen
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn informeren wij u graag over een aantal belangrijke zaken over laserontharen

Vrijblijvend intakegesprek
Vooraf aan de behandeling voeren wij een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen, geven wij uitleg over de werking over de laser en vertellen wij wat u kunt verwachten.

U dient ongeschoren naar het intakegesprek te komen, allen dan kunnen wij een goed behandelplan opstellen. Het is namelijk zeer belangrijk dat wij de kleur en dikte van uw haren goed kunnen beoordelen. Op de dag van de behandeling dient het gebied geschoren en schoon te zijn. Let op! Waxen of epileren voor en tijdens het behandeltraject is niet toegestaan. Met waxen en epileren verwijderd u de gehele haar inclusief haarzakje, waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden. Ook dient het gebied minimaal 4 weken niet blootgesteld te zijn aan de zon om de complicatie op pigmentvlekken te voorkomen.

De behandeling
Op de dag van behandeling dient het gebied geschoren, schoon en vrij van deodorant en/of bodylotion te zijn. Voordat we starten beginnen met de behandeling tekenen gebied af met wit potlood. Bij de behandeling is het gebruik maken van een koude gel niet nodig. Dit maakt de behandeling een stuk hygiënischer en efficiënter. Om ervoor te zorgen dat de behandeling comfortabel verloopt maken we gebruik van een zeer effectief koelingssysteem. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig, echter varieert dit per persoon.

Na de behandeling
Kan de huid rood zijn en warm aanvoelen met vertoning van lichte zwelling, dit heet perifolliculair oedeem. Dit zijn normale en gewenste huidreacties, die gemiddeld 1 tot 2 dagen aanhouden. We zullen direct na de behandeling het gebied schoonmaken en verzachten met Post Laser Gel van Synergie Skin. Dit is een verzachtende en kalmerende aftercare met Aloë Vera. Na de behandeling kun u direct aan het werk of dagelijkse bezigheden oppakken. U dient tijdens het behandeltraject rekening te houden met blootstelling aan zonlicht of zonnebank en minimaal 4 dagen geen saunabezoek. Gebruik altijd een goede zonnefactor (bij voorkeur Überzinc van Synergie Skin).  Het effect van de laserbehandeling is na ongeveer twee weken waarneembaar.

Advies samengevat:
- Stel de huid ten minste 4 weken voor en na de behandelingen niet bloot aan zonlicht.
- De haren tussen de behandelingen door niet epileren of waxen. Scheren en knippen mag wel.
- Vermijd de sauna en hete douches 24 uur na de behandeling.
- Het effect is ongeveer twee weken na de behandeling waarneembaar.

 

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.