Hypertrichose

Hypertrichose verwijst naar een overmatige haargroei op delen van het lichaam waar normaal gesproken niet veel haar groeit. Het kan aangeboren zijn (congenitale hypertrichose) of later in het leven ontstaan (verworven hypertrichose). Deze aandoening kan op verschillende delen van het lichaam voorkomen, inclusief het gezicht, de rug, de armen en de benen.

De oorzaken van hypertrichose variëren, en het kan worden veroorzaakt door genetische factoren, hormonale veranderingen, medicatie, of soms zonder duidelijke reden. Behandelingsopties kunnen bestaan uit ontharingstechnieken zoals laserontharing:

Laserontharing
Door laserlicht wordt de haarfollikel beschadigd, wat de haargroei vermindert. Meerdere sessies zijn vaak nodig.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.