Sinus pilonidalis

Een sinus pilonidalis , is een aandoening waarbij een kleine opening of holte in de huid, meestal nabij de stuitbeenregio, wordt gevormd. Deze aandoening komt vaak voor in het gebied tussen de billen.

Een sinus pilonidalis kan ontstaan wanneer haarzakjes, vuil of andere materialen in de huid worden ingebed, waardoor een cyste ontstaat. Het kan leiden tot pijn, zwelling, roodheid en soms het vrijkomen van pus.

Behandeling
Laserontharing kan de groei van haar verminderen en hierdoor recidief van een sinus voorkomen. Toch is het cruciaal om een arts te raadplegen voor een geschikt behandelingsplan, omdat laserontharing niet de primaire behandeling is voor sinus pilonidalis. Chirurgische ingrepen en andere medische benaderingen worden vaak overwogen om de aandoening effectief te behandelen.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.