Huidveroudering facial

Een synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitenzymen van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen. Geschikt voor alle huidtypen.

Deze doelgerichte medifacial start met een grondige dubbele reiniging om de huid voor te bereiden en onzuiverheden te verwijderen. Een herstellende exfoliëring met de krachtige werking van gestabiliseerde retinol en enzyme-ingrediënten zorgen ervoor dat de gezonde huid tevoorschijn komt en de celfuncties gereset worden. Daarna worden niacinamide, DNA-reparerende peptiden en stamcel -stimulerende mariene bio-technologische ingrediënten op de huid aangebracht, die de opperhuid herstellen en de immuniteit van de huid stimuleren. Het BioAlginate masker wordt gebruikt om de actieve ingrediënten diep in de onderste huidlagen te laten doordringen.

Indicaties
- Huidveroudering
- Zonbeschadigingen
- Fijne lijntjes

Voorbereiding van de huid met Synergie kits
Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:
- A-zinc kit (normale huid)
- A-zinc kit (vette huid)
- Anti-aging kit

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


 

ONZE MERKEN

 
 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.