Pigment facial

Een zeer effectieve gezichtsbehandeling die hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat.

Deze medifacial is ontwikkeld om de oorzaak van hyperpigmentatie aan te pakken en corrigeert de verkleuringen in de huid op celniveau. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met microdermabrasie korund korrels. Verschillende krachtige tyrosine remmende peptiden en L-ascorbinezuur worden gemengd en direct op de huid aangebracht voor een krachtige werking. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat de huid beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon

Indicaties
- Hyperpigmentatie
- Melasma
- Huidveroudering (door externe factoren)
- Zonbeschadigingen
- Ongelijkmatige teint

Voorbereiding van de huid met Synergie kits
Brightening kit

Benodigde behandelingen
Eén behandeling per maand, 4-6 keer.

Het is altijd mogelijk dat er meer aanvullende behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de ernst van de huidproblemen. Deze behandelingen kunnen ook in afwisseling met chemische peelings gedaan worden, waarbij afwisselend de ene maand een medifacial wordt uitgevoerd en de andere maand een peeling.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


 

ONZE MERKEN

 
 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-49087844 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06-49087844.