Repair facial

Deze hydraterende en herstellende medifacial start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korundkorrels. Gestabiliseerde retinol en niacinamide worden in de huid gemasseerd om de aanmaak van ceramide te stimuleren, de proteïnen van de opperhuid te helpen opbouwen en cellulaire processen te stimuleren. Daarna wordt het BioAlginate masker aangebracht om de essentiële vitaminen in de diepere huidlagen te laten doordringen.

Repair facial

Een voedende en hydraterende behandeling waarmee vocht en huideigen oliën worden aangevuld voor een droge en vochtarme huid.

Indicaties
- (Lipide) droge huid
- Vochtarme huid
- Doffe huid
- Ontstoken of beschadigde opperhuid


Voorbereiding van de huid met Synergie kits
Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:

- A-zinc kit (normale huid)
- Anti-aging kit

Benodigde behandelingen
Een behandeling per maand, 4-6 keer.
Het is altijd mogelijk dat er meer aanvullende behandelingennodig zijn, afhankelijk van de ernst van de huidproblemen. Deze behandelingen kunnen ook in afwisseling met Enzyme Hydropeels gedaan worden, waarbij afwisselend de ene maand een medifacial wordt uitgevoerd en de andere maand een peeling.

Optionele wekelijkse behandeling
Gebruik 1 x per week voor het slapengaan De–Stress, gevolgd door HydroLock als uw huid erg droog of gevoelig is.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


 

ONZE MERKEN

 
 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-49087844 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06-49087844.