Acne Comedonica

Acne comedonica is een vorm van acne waar veel mee-eters aanwezig zijn. Mee-eters noemen we ook wel comedonen. Er zijn twee soorten mee-eters. Zwarte blackheads en witte whiteheads. De zwarte puntjes zijn open comedonen en komen gemakkelijk uit de huid. De witte bultjes zijn gesloten comedonen. Deze gaan lastiger uit de huid, omdat ze dieper in de huid liggen. Bij deze vorm van acne zien we meestal geen puistjes.

Behandeling
Een behandeling in de praktijk bestaat uit een dieptereiniging met een peeling. Tijdens een dieptereiniging worden mee-eters, puistjes en ontstekingen met een klein naaldje ingeprikt en geledigd. Het talg verwijderen helpt om de huid schoon te houden en ontstekingen te voorkomen. Het aanbrengen van een peeling helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, remmen van de talgproductie. Hierdoor zal de huid rustiger worden. Aanvullend kan IPL (lichttherapie) en lasertherapie zorgen voor een ontstekingsremmende werking. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de thuisverzorging. Het grootste deel doe je namelijk zelf, door elke dag de juiste huidverzorging aan te brengen.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.