Beenvaatjes

Beenvaatjes of Besenreiser zijn de allerkleinste spataderen. Ze zijn vaak cosmetisch storend en de vertakkingen van bloedvaatjes hebben meestal een rood, paarse tot blauwe kleur. De bloedvaatjes komen voornamelijk voor op de onderbenen en de binnenzijde van de enkels. Gemiddeld zijn er bij beenvaatjes 4 tot 6 laserbehandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Laserbehandelingen kunnen gemiddeld 80% verminderen.

Voorbereiding op de behandeling Voorafgaand aan de laserbehandeling dient de huid 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent ook geen gebruik van zonnebank. Natuurlijk mag u wel buiten wandelen, maar het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bij voorkeur Uberzinc van Synergie Skin. U dient met een gereinigde huid naar de praktijk te komen.

Tijdens de behandeling

De behandeling kan als licht gevoelig worden ervaren. De laserbehandeling voelt alsof er kleine elastiekjes op de huid worden geschoten. Na de laserbehandeling kan de huid warm aanvoelen en rood zijn van kleur.

Nazorg
Door de huid na de laserbehandeling goed te koelen met een coldpack zal de roodheid sneller wegtrekken. Tijdens het behandeltraject dient er altijd rekening gehouden te worden met goede bescherming tegen de zon. Direct na de laserbehandeling adviseren wij om steunkousen te dragen. Een steunkous geeft druk op de huid en op de vaatwanden en zorgt voor een beter eindresultaat. De steunkousen dienen gemiddeld 2 weken (overdag) te worden gedragen bij staan óf lopen. Ook is het voor het herstel goed om uw been hoog te houden wanneer u stilzit. Verder raden wij het af om gemiddeld 4 tot 7 dagen na de laserbehandeling niet te gaan sporten, naar de sauna te gaan en het alcoholgebruik te beperken.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Beenvaatjes tarieven
Enkele vaatjes

€100,-

Enkels

€125,-


Onderbenen, bovenbenen, gehele benen zijn altijd in overleg, gezien de hoeveelheid sterk kan variëren.
 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.