PRX-T33® Skinbooster

PRX-T33® is de nieuwste behandeling bij MVR Huid- en Lasertherapie. De Behandeling geeft een boost aan de huid en kan het hele jaar door worden ingezet. De combinatie TCA met H2O2 (waterstofperoxide) en Koijc-zuur laat de huid direct na de eerst behandeling al stralen. Alle andere chemische peelings zorgen voor exfoliatie en vervelling. Men dient altijd rekening houden met een hersteltijd. Vandaag de dag heeft een onderbreking in het sociale en/of werkleven niet de voorkeur. PRX-T33® is speciaal samengesteld om in te werken op de dermis (tweede huidlaag), zonder beschadiging van de opperhuid (eerste huidlaag) te veroorzaken.

De vloeistof is samengesteld uit de volgende actieve ingrediënten:

- 33% TCA (Thrichloor azijnzuur)
- Waterstofperoxide
- 5% Koijc-zuur

Wat de behandeling uniek maakt is dat TCA de dermis stimuleert tot productie van groeifactoren. Terwijl H2O2: het exfoliërende effect tegenwerkt, waardoor de behandeling vaker kan worden herhaald en de resultaten toenemen.


De behandeling
De huid wordt gereinigd met een milde cleanser en ontvet met de P-solution. Vervolgens wordt er 2ml van de PRX-T33 met de handen ingemasseerd. De huid wordt licht gevoelig en zal erytheem gaan vertonen. Tijdens de behandeling kan er eventueel worden gekoeld met koude lucht vanuit onze Zimmer (koelsysteem). Dit zorgt er voor een optimaal comfort tijdens de behandeling. Het inmasseren duurt ongeveer 15 minuten en zal worden afgesloten met WiQo Nourishing Moisturizing Face Cream, wat bijdraagt aan het herstelt van de hydrolipide film die is verwijderd met de PRX-T33®, waardoor de natuurlijke huidbarrière herstelt. De behandeling wordt thuis voortgezet met de juiste nazorg. De nazorg zit voor de eerste twee weken inbegrepen bij de eerste behandeling. Het beste resultaat wordt bereikt met drie sessies om de twee weken.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.