Acne peelings

Er zijn verschillende peelings die werken op acné. Tijdens een vrijblijvend consult zal er beoordeeld worden welke peeling geschikt is voor uw huid. De volgende peelings werken effectief op een acné-gevoelige huid:

Amandelzuurpeeling

Amandelzuur is een alfa-hydroxyzuur (AHA) dat de eiwitverbindingen tussen de hoorncellen breekt, waardoor ze los komen. Het werkt effectief voor de vette, acne en hypergepigmenteerde huid. Het amandelzuur zorgt voor een ophelderend effect en geeft een egalere teint. Vanwege zijn moleculaire omvang wordt amandelzuur goed verdragen door vrijwel alle huidtypes, zelf door een gevoelige huid met rosacea. Het is ook geschikt voor mensen met een donkere huidtype. Het effect is een merkbaar verbeterde vochtregulatie en een frissere huidteint.

Indicaties:

- Alle vormen van acné
- Onregelmatige huidteint
- Pigmentproblematiek
- Vette huid

Beschikbare concentraties: 30%, 40% en 50%

Salicylzuurpeeling

Salicylzuur is ideaal voor de behandeling van de vette huid. Salicylzuur is een beta-hydroxyzuur (BHA) met een krachtige antibacteriële werking. Producten met salicylzuur (BHA) reinigen tot diep in de poriën, wat helpt bij het voorkomen van puistjes. Daarnaast worden andere huidverzorgingsproducten beter door de huid opgenomen. Een salicylzuur peeling is ook geschikt voor een gevoelige huid.

Indicaties:

- Alle vormen van acné
- Grove poriën
- Onregelmatige huidteint
- Oppervlakkige acné-littekens

Beschikbare concentraties: 10%, 20% en 30%

Azelan

Deze peeling bevat 20% salicylzuur en 20% azelaïnezuur en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van alle tekenen en symptomen van acné: comedonale en/of inflammatoire acnevan gepigmenteerde letsels: epidermale en/of post-inflammatoire hyperpigmentatie veroorzaakt door acneDeze peeling verzacht de huidoneffenheden van de acnéhuid, verminderd grove poriën en bestrijdt huidveroudering.

Indicaties:

- Alle vormen van acne
- Littekens
- Oppervlakkige acné-littekens
- Oppervlakkige pigmentvlekken door acné
- Rosacea

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.
 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.