Anti-aging peelings

Er zijn verschillende peelings die op huidveroudering werken. Tijdens een vrijblijvend consult zal er beoordeeld worden welke peeling geschikt is voor uw huid. De volgende peelings werken effectief op huidveroudering:

Glycolzuurpeeling

Glycolzuur is één van de meest gebruikte alpha-hydroxyzuren (AHA). Na een glycolzuur peeling is de huid beter instaat om vocht vast houden en worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Bij concentraties boven 15% kan glycolzuur collageen en elastinevorming stimuleren. Een glycolzuurpeeling is geschikt voor elk huidtype (behalve de donkere huidtypes).

Indicaties:

- Expressielijntjes
- Oppervlakkige rimpels
- Pigmentproblematiek
- Vette huid

Beschikbare concentraties: 20%, 35%, 50% en 70%

Trichloorazijnzuurpeeling (TCA)

TCA is een chemoexfoliant die inwerkt op de huideiwitten, waardoor een frosting optreedt (wit worden van de huid). Trichloorazijnzuur ontdoet de natuurlijke celeiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Door de inwerkdiepte van de peeling zal de celdeling in de lederhuid gestimuleerd worden. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Geschikt voor de anti-aging behandeling met het doel de celvernieuwing en de collageen- en elastinevezels stimuleren.

Indicaties:

- Oppervlakkige en matige rimpels
- Doffe huid
- Pigmentvlekken
- Oppervlakkige, matige en diepere (acné)littekens

Beschikbare concentraties: 15%, 35%

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.
 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.