Pigment peelings

Er zijn verschillende peelings die op huidveroudering werken. Tijdens een vrijblijvend consult zal er beoordeeld worden welke peeling geschikt is voor uw huid. De volgende peelings werken effectief op huidveroudering:

Amandelzuurpeeling

Amandelzuur is een alfa-hydroxyzuur (AHA) dat de eiwitverbindingen tussen de hoorncellen breekt, waardoor ze los komen. Amandelzuur is effectief voor de vette, acne en hypergepigmenteerde huid. Het amandelzuur zorgt voor een ophelderend effect en geeft een egalere teint. Vanwege zijn moleculaire omvang wordt amandelzuur goed verdragen door vrijwel alle huidtypes, zelf door een gevoelige huid met rosacea. Het is ook geschikt voor mensen met een donkere huidtype. Het effect is een merkbaar verbeterde vochtregulatie en een frissere huidteint.

Indicaties:

- Alle vormen van acné
- Onregelmatige huidteint
- Pigmentvlekken
- Vette huid

Beschikbare concentraties: 30%, 40% en 50%.


Melanostop

Deze peeling bevat 20% azelaïnezuur , 10% resorcinol en 6% fytinezuur. Azelaïnezuur heeft een antibacteriële werking en geeft een geleidelijke opheldering op pigmentvlekken.Resorcinol verweekt de hoornlaag en richt zich op effectief op hyperpigmentatie en heeft een whitening effect. Fytinezuur bevat het actieve ingrediënt tranexaminezuur. Dit ingrediënt heeft depigmenterende eigenschap en remt de productie van pigment af.

Indicaties:

- Doffe huid met een oneffen teint
- Geschikt voor lichaamsdelen met pigmentvlekken
- Melasma
- Oppervlakkige, matige en diepere (acné)littekens
- Ouderdomsvlekken
- Pigment na acné
- Sproetjes

Melanoplus

Deze peeling bevat 20% TCA, 4% koijczuur, 1% ferulinezuur en bexaretinyl complex. TCA werkt in op de huideiwitten en dat leidt tot het ontstaan van een frosting (wit worden van de huid) en stimuleert hiermee de activiteit van fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van onze huid. Kojiczuur en bexaretinyl complex zorgen voor een depigmenterend en verzachtend effect, zonder irritatie. Ferulinezuur is een krachtige antioxidant van plantaardige oorsprong. Biedt een effectieve bescherming voor de gehele huidstructuur en vermindert de negatieve gevolgen van UV-straling, waardoor huidveroudering wordt geremd.

Indicaties:

- Geschikt voor lichaam en gelaat
- Melasma (zwangerschapsmasker)
- Ouderdomsvlekken
- Pigmentvlekken
- Pigmentvlekken na acné
- Sproetjes

Cosmelan

Cosmelan is de nummer 1 pigmentbehandeling en de absolute oplossing bij het behandelen van melsama (zwangerschapsmasker). Klik hier voor uitgebreide informatie over Cosmelan

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.
 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.