Rosacea peelings

Melkzuurpeeling

Melkzuur is een alfa-hydroxyzuur (AHA) dat de eiwitverbindingen breekt tussen de hoorncellen en de dikte van het stratum corneum vermindert (bovenste huidlaag). Melkzuur stimuleert de productie van nieuw collageen en trekt watermoleculen dichter naar het stratum corneum toe. Dit zorgt voor een betere hydratatie en een versterkte barrièrefunctie. Wordt aanbevolen bij rosacea en couperose huiden.

Indicaties:

- Couperose
- Rosacea
- Gevoelige huiden
- Droge huiden
- Expressielijntjes
- Striemen

Beschikbare concentraties: 30%, 40% en 50%.

Azelan

Deze peeling bevat 20% salicylzuur en 20% azelaïnezuur en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van alle tekenen en symptomen van acné: comedonale en/of inflammatoire acnevan gepigmenteerde letsels: epidermale en/of post-inflammatoire hyperpigmentatie veroorzaakt door acneDeze peeling verzacht de huidoneffenheden van de acnéhuid, verminderd grove poriën en bestrijdt huidveroudering.

Indicaties:

- Alle vormen van acne
- Littekens
- Oppervlakkige acné-littekens
- Oppervlakkige pigmentvlekken door acné
- Rosacea

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.
 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.