Acne facials

Een unieke zuiverende cosmeceutische gezichtsbehandeling om een vette, onzuivere en acne-gevoelige huid aan te pakken.

Deze diep reinigende en zuiverende behandeling bestaat uit een grondige, dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korund korrels. Wanneer nodig, wordt in deze fase het verwijderen van onzuiverheden gedaan. Daarna wordt er een speciaal porie-verfijnend anti-oxiderend masker van zuiverende mineralen aangebracht. Na het verwijderen van het masker, wordt de behandeling afgesloten met alfa- en bèta-hydroxyzuren en een laagje zinkoxide om de huid te kalmeren, te helen en te beschermen tegenschadelijke zonnestraling.

Indicaties
- Vette huid
- Onzuivere huid
- Open / gesloten comedonen
- Huid vatbaar voor acne

Voorbereiding van de huid met Synergie kits
Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem, kies uit:
- Blemish control kit
- A-zinc kit

Benodigde behandelingen
Een behandeling per maand, 4-6 keer.Het is altijd mogelijk dat er meer aanvullende behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de ernst van de huidproblemen. Deze behandelingen kunnen ook in afwisseling met chemische peelings gedaan worden, waarbij afwisselend de ene maand een Facial wordt uitgevoerd en de andere maand een chemische peeling.

Tarieven
Meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina


Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.
 

ONZE MERKEN

 
 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06-49087844 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06-49087844.