Synergie Skin facials

Facials
Deze reeks Synergie Skin facials bestaat uit verschillende huidverberterende facials. Door de combinatie van moderne cosmeceutische wetenschap met geavanceerde esthetische technologieën en technieken, zijn deze weldadige behandelingen in staat verschillende huidproblemen aan te pakken en de huid weer in synergie te brengen. Idealiter worden deze behandelingen uitgevoerd als onderdeel van een te volgen stappenplan voor maximaal resultaat.

Acne Facial
Een unieke zuiverende cosmeceutische gezichtsbehandeling om een vette, onzuivere en acne-gevoelige huid aan te pakken.

Deze diep reinigende en zuiverende behandeling bestaat uit een grondige, dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korund korrels. Wanneer nodig, wordt in deze fase het verwijderen van onzuiverheden gedaan. Daarna wordt er een speciaal porie-verfijnend anti-oxiderend masker van zuiverende mineralen aangebracht. Lees meer.

Repair facial
Deze hydraterende en herstellende medifacial start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met korundkorrels. Gestabiliseerde retinol en niacinamide worden in de huid gemasseerd om de aanmaak van ceramide te stimuleren, de proteïnen van de opperhuid te helpen opbouwen en cellulaire processen te stimuleren. Daarna wordt het BioAlginate masker aangebracht om de essentiële vitaminen in de diepere huidlagen te laten doordringen. Lees meer.

Pigment facial
Een zeer effectieve gezichtsbehandeling die hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint tegengaat.

Deze medifacial is ontwikkeld om de oorzaak van hyperpigmentatie aan te pakken en corrigeert de verkleuringen in de huid op celniveau. De behandeling start met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door een zachte exfoliëring met microdermabrasie korund korrels. Verschillende krachtige tyrosine remmende peptiden en L-ascorbinezuur worden gemengd en direct op de huid aangebracht voor een krachtige werking. Tenslotte zorgt een dunne laag met zinkoxide ervoor dat de huid beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon Lees meer.

Huidveroudering facial
Een synergetische blend van gestabiliseerd retinol en fruitenzymen van ananas en papaya om de balans te herstellen en te verfijnen. Geschikt voor alle huidtypen.

Deze doelgerichte medifacial start met een grondige dubbele reiniging om de huid voor te bereiden en onzuiverheden te verwijderen. Een herstellende exfoliëring met de krachtige werking van gestabiliseerde retinol en enzyme-ingrediënten zorgen ervoor dat de gezonde huid tevoorschijn komt en de celfuncties gereset worden. Daarna worden niacinamide, DNA-reparerende peptiden en stamcel -stimulerende mariene bio-technologische ingrediënten op de huid aangebracht, die de opperhuid herstellen en de immuniteit van de huid stimuleren. Het BioAlginate masker wordt gebruikt om de actieve ingrediënten diep in de onderste huidlagen te laten doordringen. Lees meer.

Vergoedingen
Acnétherapie en camouflagetherapie wordt niet standaard vergoed, maar wel vanuit een aanvullend pakket. Vergoeding is enkel mogelijk bij overmatige haargroei in het gelaat bij vrouwen. Margot van Rooij Huid & Lasertherapie voldoet aan alle voorwaarden die nodig zijn om de zorgverzekeraar de behandeling te laten vergoeden. Wanneer u twijfelt of de behandeling vergoed wordt, kunt u het beste even uw polis checken of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Let op: een vrijblijvend consult is altijd noodzakelijk.

Synergie Skin facials 2024
Acne

€ 75,-

Repair

€ 75,-

Pigment

€ 75,-

Huidverjonging

€ 75,-

 

ONZE MERKEN

 

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom in onze praktijk! Komt u voor de eerste keer, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met 06 - 45713064 of om onderstaand formulier in te vullen. Tijdens de behandelingen kunnen wij de telefoon niet aannemen. Spreek uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail en wij bellen u zo snel mogelijk terug. U mag ook een appje sturen naar 06 - 45713064.